review 2

Echte Reviews van Echte Klanten

Klanten Vertellen

Zie wat onze klanten van ons vinden.
Ben je ook bij ons geweest? Laat je review / beoordeling achter!

4,9
4,9 van 5 sterren (op basis van 48 reviews)
Uitstekend92%
Heel goed8%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Verkoop camper door Jeroen Last

17 mei 2024

Door Jeroen onze Burstner camper verkocht , dit binnen 5 weekjes.

Alles fijn geregeld en geheel binnen onze afspraak .

Mooie presentatie op de campermakelaar site.

Hele fijne en kundige persoon .

Zal Jeroen zeker aanbevelen.

Jo en Jelly Smeets

Heerlijke camper

23 februari 2024

In januari de camper aangeschaft bij Jeroen last van campermakelaar. Na een paar weken gebruik is het helemaal oké. De bezichtiging, aankoop en levering waren zeer netjes, prima afgehandeld. Kan niet anders zeggen dat wij zeer content zijn!

Jack en Louisa

Aankoop camper Knaus

7 januari 2024

Wij zijn zeer tevreden met de afwikkeling en het vertrouwen in de campermakelaar, wij zijn zeer goed geholpen.

Jill steijns

Onze camper via Jeroen verkocht

20 december 2023

Onze camper via Jeroen verkocht. Erg fijn zaken doen en de communicatie was ook erg fijn. Kortom, niets dan lof en alleen mar aan te bevelen!

Bart

Lof voor Campermakelaar Zuyd

25 november 2023

Meneer Last heeft onze mobilhome zeer vlot kunnen verkopen. De prijs was voor ons boven verwachting mooi, de afhandeling van de verkoop is ook met export zeer correct en vlot verlopen. Dus alle lof voor Campermakelaar Zuyd wat ons betreft.

Jos Claes

Vriendelijkheid en deskundigheid

29 oktober 2023

Na een lange periode is campermakelaar.nl Limburg er toch in geslaagd onze camper naar zeer tevredenheid aan de man te brengen daar onze camper een bepaalde indeling had die niet voor iedereen in de smaak viel maar toch ………..Jeroen we zullen als het mocht zijn jou zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen. Hartelijk dank voor de vele inzetten die je voor ons gedaan hebt .

Fam. Willems

Campermakelaar Jeroen

28 oktober 2023

Kundige uitleg bij camper . Goede tips. Overdracht probleemloos. Service van ophalen Venlo station erg gewaardeerd. Bedankt Jeroen

Jan Zandberg

5 sterren voor Jeroen van Campermakelaar Limburg

11 oktober 2023

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Jeroen. Hij heeft ons zeer goed geholpen bij de aankoop van onze camper en was zeer kundig en behulpzaam en heeft ons goed geadviseerd. Jeroen is een zeer betrouwbare en professionele makelaar. We zijn zeer blij met onze camper en we raden iedereen aan om zaken te doen met Campermakelaar Limburg.

Tony Joyce

Super aankoop bij Jeroen van campermakelaar limburg

5 augustus 2023

Nooit een idee gehad van het bestaan van campermakelelaars hoor, maar dat zit wel goed. Fijne benadering, betrouwbaar en degelijk. Goede adviezen gehad van Jeroen. Heel blij met onze aankoop. Dus ik kan alleen maar zeggen : doe dit vooral ! Bedankt Jeroen voor de goede begeleiding en goede zorgen!

Bart en Josée

Vlotte en deskundige hulp zonder poespas

30 mei 2023

Zeer goed geholpen bij verkoop buscamper door Jeroen Last (Limburg).

Binnen 2 weken verkocht tot ieders tevredenheid

Jan Reinier

Prettige, deskundige en vlotte verkoop

6 april 2023

We hebben onze buscamper tamelijk snel kunnen verkopen via campermakelaar limburg. Goed verzorgd en correct geholpen van het begin tot het eind….

Willem

Prima verkocht

9 maart 2023

Zeer tevreden over de verkoop van mijn camper via campermakelaar Limburg Jeroen Last. Duidelijke uitleg over het verloop, prima foto’s en steeds goed overleg over de voortgang. Betaling en afhandeling waren prettig verzorgd. Jeroen, hartelijk bedankt!

John

Goede ervaring met Jeroen Last Campermakelaar Limburg

29 december 2022

Eerst zelf geprobeerd onze Niesmann te verkopen, maar dat werkte niet. Daarna op een tip van een vriend Jeroen gebeld en met hem in zee gegaan. Had ik direct moeten doen, want de verkoop is door Jeroen zeer vlot, correct en deskundig afgehandeld. Met inbegrip van de betaling die netjes via de bedrijfsrekening gelopen is. Kortom, een aanrader en een dikke tien!

Lou De Smet

TOP, hoe help je mensen als je zelf er geen verstand van hebt

13 augustus 2022

Beste Jeroen,

Ik ben je zeer dankbaar op zo’n fijne manier heb je mijn/ onze LMC camper VERKOCHT, heb er zelf helemaal geen werk aan gehad, eerst heeft hij mij alles duidelijk uitgelegd hoe ik ontzegt werd en toen aan de slag, weken later was hij verkocht en ook dit heeft hij weer allemaal zelf, zeer kundig afgehandeld, geld zeer netjes overgemaakt en twee partijen zeer gelukkig door Jeroen.

Ga zodoende Jeroen

Theo Quaedvlieg

Jeroen Last heeft me goed geholpen

3 mei 2022

Als koper heb ik het gevoel dat ik oprecht ben geholpen.

Mike

Jeroen Last, campermakelaar Limburg

29 april 2022

Uitstekend. Wist niet dat campermakelaars bestonden. Uitstekende service, prettig contact.Zeer vertrouwd. Heeft mij enorm goed geholpen. Alle lof.

Jose Hofman

Erg content met campermakelaar Jeroen Last

15 maart 2022

Na een paar minder goede ervaringen op Marktplaats heb ik de camper via campermakelaar Limburg (Jeroen Last) toch naar volle tevredenheid kunnen verkopen. Zoals ze zeggen inderdaad veilig, vertrouwd en verzorgd. Ik voeg daaraan toe : vriendelijk, vlot en voortvarend. Kan hem alleen maar aanbevelen! Bedankt!

Mathieu

Snel en conform afspraak

5 oktober 2021

Jeroen Last heeft als campermakelaar Limburg snel, volgens afspraak en zonder verdere inspanningen onzerzijds onze camper verkocht. We zijn zeer tevreden over wijze van presentatie van zichzelf en ook van de te verkopen camper. Boven verwachting snel is deze uiteindelijk verkocht. Wij kunnen Jeroen Last aan eenieder aanbevelen.

Henk Geraats

Professionele aanpak

5 oktober 2021

Jeroen heeft de verkoop en voor ons dus aankoop van de Laika prima verzorgd. Uitgebreid geïnformeerd en tips over hoe met e.e.a. om te gaan.

Frans

Campermakelaar Jeroen Last

1 oktober 2021

Super goed vlot en netjes geholpen door Jeroen. Duidelijke communicatie bij de verkoop van onze camper.

Alles binnen 2 weken afgehandeld. Van gesprek tot verkoop.

Jan Colen