financiering 1

Campermakelaar Zuyd biedt je deze diensten :

Hieronder een kort overzicht van de mogelijke diensten die Campermakelaar Zuyd je kan bieden.

kopen

Kopen

Bent je op zoek naar een camper, raadpleeg dan ons actuele aanbod. Kun je niets passends vinden, dan kunnen we voor je op zoek naar een geschikte camper. Er komt veel ‘bij ons voorbij’ maar we kunnen ook binnen ons uitgebreide netwerk van collega makelaars een zoekopdracht uitzetten. Veelal met een goed resultaat.
Campermakelaar Zuyd bemiddelt bij de aankoop van particulier gebruikte campers.  financiering 1

Verkopen

Je wilt jouw camper verkopen. Campermakelaar Zuyd helpt je daarbij GRATIS. Wij werken met een lage marge waardoor wij je een hogere opbrengst voor jouw camper kunnen bieden dan bijvoorbeeld een dealer of opkoper. Daarnaast nemen wij je het hele traject van de verkoop uit handen. De camper blijft in jouw beheer, je kunt er dus gewoon gebruik van blijven maken.

inruil def 1

Inruil

Je hebt een camper gevonden die je bevalt maar wil jouw eigen camper inruilen? Dat kan soms. De verschillende opties en mogelijkheden bespreken we graag met je om een maatwerk oplossing te bieden. 

verkopen 1

Financiering

Bij aankoop van een camper uit ons aanbod wil je misschien financiering. Daarvoor zijn vele mogelijkheden. Campermakelaar Zuyd kan je daarin adviseren en heeft afspraken met partners.

 Verzekering

Verzekering

Welke camperverzekering heb ik nodig?
Een camperverzekering is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je lekker op pad wilt met jouw nieuwe camper maar wel noodzakelijk.

Campermakelaar Zuyd kan jou daarin adviseren. Om je op weg te helpen vindt je hieronder alvast een korte opsomming van een aantal (camper)verzekeringsmaatschappijen.

Vaak kan de maatschappij waar je jouw personenauto hebt verzekerd ook een goed aanbod doen, waarbij vaak de voor jou geldende no-claimkorting ook van toepassing is.

garantie

Garantie

Normaal gesproken heb je bij de aanschaf van een camper van een particulier geen mogelijkheid tot garantie. Campermakelaar Zuyd heeft de unieke mogelijkheid om een camper die je via ons koopt toch aan te schaffen met garantie. Campermakelaar Zuyd werkt hiervoor samen met CarGarantie.
Onder bepaalde voorwaarden kun je de camper aanschaffen met 6 maanden garantie. Deze kun je uitbreiden naar 12 of zelfs 24 maanden. Dit is onder andere afhankelijk van de leeftijd van de camper.
Vraag jouw makelaar naar de mogelijkheden en voorwaarden.