Hieronder vind je het actuele aanbod van de campers die in portefeuille zijn. Je kunt op verschillende manieren in de voorraad zoeken en de resultaten filteren.

Terug naar overzicht

Carthago C-Tourer I 142

 Prijs op aanvraag
Bouwjaar 2015
Kilometerstand 50.000 km
Conditie Gebruikt
Automerk FIAT
Transmissie Handgeschakeld
Vermogen 150 pk
Datum 1e toelating 28-05-2015
Brandstof Diesel
Leeggewicht 2.920 kg
Max. toelaatbaar gewicht 4.000 kg
Aantal slaapplaatsen 4
Lengte 685 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 290 cm
Type Integraal
Euro klasse 5
Meer specificaties
Mail ons

Omschrijving

Deze fraaie en ruime Carthago komt komende weken beschikbaar voor de verkoop. Houdt deze website in de gaten voor meer informatie en foto’s.

‘Vertrouwd, Veilig, Verzorgd’
Bent u enthousiast over deze camper en wilt u meer informatie, foto’s of een bezichtiging en een proefrit? Neem dan telefonisch of via mail contact op met Jeroen Last.

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en kenteken-check. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

Omdat deze camper bij ons in verkoopbemiddeling staat, zit er geen garantie op de camper. Wel kunt u via ons garantie afnemen, zo ook een verzekering afsluiten of uw financiering regelen. Wij brengen u graag in contact met onze partners.

Aangezien wij campermakelaar zijn, is inruil bij ons helaas niet mogelijk. Wel kunt u uiteraard uw eigen caravan of camper bij ons in bemiddeling plaatsen voor de verkoop.

Op alle overeenkomsten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze zijn in te zien op onze website.

Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.

Contactgegevens

Campermakelaar Limburg
Twentestraat 9
6137 KC Sittard